Zoek & boek
Unieke winkelervaring met divers aanbod

Winkelen op Gran Canaria

  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Ultieme shoppingsessies in een winkelcentrum op Gran Canaria

Gran Canaria staat dan wel bekend als de ultieme zonvakantiebestemming, dat wil natuurlijk niet zeggen dat het eiland verder niets te bieden heeft. Zo kun je er ook heerlijk winkelen. Zet koers naar het winkelcentrum van Maspalomas, of kies in plaats van voor de in Maspalomas aanwezige winkels voor een shoppingsessie in een ander winkelcentrum op Gran Canaria. Daar zijn er meer dan genoeg van! Behalve de internationaal bekende merken vind je op het eiland ook winkels die je in Nederland niet hebt. De lage belastingtarieven verwezenlijken de droom van elke shopaholic!

winkelen gran canaria
Waar wacht je nog op?

Boek direct je reis naar Gran Canaria

Vakantiediscounter Bekijk prijs
Prijsvrij Bekijk prijs
De Jong Intra Bekijk prijs
Eliza was here Bekijk prijs
gran canaria teror

Waar kun je goed winkelen op Gran Canaria?

Winkelen is op heel Gran Canaria een aanrader. Rond badplaatsen in het zuiden, zoals Playa del Ingles en Puerto Rico zijn winkels in overvloed. Ook de in het noorden gelegen hoofdstad is de moeite absoluut waard. Winkel niet alleen in de winkelstraat van Las Palmas terwijl je ondertussen van het Spaanse zonnetje geniet, maar ook overdekt. Er is meer dan één winkelcentrum in Las Palmas. In de winkelcentra bevinden zich niet alleen winkels, maar ook cafés en restaurants. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde dag onder één dak.

Ik wil meer weten over

Pico de las Nieves

Populaire winkelcentra in hoofdstad Las Palmas

Naar de titel van ‘leukste winkelcentrum van Gran Canaria’ dingt sinds 2019 ook de Mógan Mall in Puerto Rico mee, maar nog steeds trekt een merendeel van de bezoekers naar de hoofdstad. Winkelen op Gran Canaria in een van de winkelcentra in Las Palmas is dankzij de ruime openingstijden en de grote hoeveelheid winkels een feestje. Een winkelcentrum op Gran Canaria is doorgaans tussen 10.00 en 22.00 geopend. Geliefde winkelcentra in Las Palmas zijn Alisios, El Mirador en het daartegenover gelegen Las Terrazas (outlet) en tot slot Las Arenas. Genoeg om uit te kiezen!

Hoe zijn in Maspalomas de winkels?

Alhoewel je van een badplaats qua winkelaanbod vaak weinig verwacht, is in Maspalomas het tegenovergestelde waar. Ook in Maspalomas stellen de winkels je in staat om alle nieuwste trends bij elkaar te shoppen. Hoog- en laagbouw wisselen elkaar hier af. El Tablero is het nieuwste winkelcentrum van Maspalomas, waar maar liefst 50 winkels gevestigd zijn. Het gaat om merken als Timberland en Levi’s, maar ook het van Spaanse bodem afkomstige Zara. Ook hier combineer je het winkelen met een hapje en een drankje en ga je zo een zorgeloze dag tegemoet.

Is er nog een ander winkelcentrum in Maspalomas te vinden?

Jazeker! Maspalomas, dat vaak in één adem wordt genoemd met Playa del Ingles en daar naadloos in overloopt, kun je winkelen in shopping center Yumbo of Kasbah, maar ook in het immense Cita, dat meedingt naar de titel ‘grootste winkelcentrum van Gran Canaria’. Een wat ouder winkelcentrum in Maspalomas is Faro 2. Het is in een cirkelvorm gebouwd en ligt in een rustige buurt. Naast winkels zijn er in dit winkelcentrum in Maspalomas voornamelijk bars en restaurants aanwezig. In het chiquere Meloneras vind je duurdere winkels zoals Ralph Lauren en Lacoste.

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Vliegtickets Gran Canaria

Auto Huren Gran Canaria

Excursies Gran Canaria

Meer weten over Gran Canaria?

Esther helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op het eiland of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt op Gran Canaria?

Esther Gran Canaria expert
  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…