Zoek & boek
Bruisend nachtleven met diverse clubs en bars

Uitgaan op Gran Canaria

  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Uitgaan op Gran Canaria: voor ieder wat wils

Gran Canaria is een prima uitgaansbestemming. Uitgaan op Gran Canaria is voor iedereen. Of je nu urenlang in een gezellig restaurant wilt zitten, op zoek bent naar een trendy cocktailbar of wilt dansen tot zonsopgang, op dit eiland kan het. In Maspalomas uitgaan betekent feesten tot in de vroege uurtjes en wil je bij de Yumbo op Gran Canaria uitgaan, dan maak je kennis met de top van het nachtleven. Het meeste uitgaansleven bevindt zich in Playa del Ingles. Op Gran Canaria geldt voor het uitgaan een leeftijd van minimaal 18 jaar.

uitgaan gran canaria
Waar wacht je nog op?

Boek direct je reis naar Gran Canaria

Vakantiediscounter Bekijk prijs
Prijsvrij Bekijk prijs
De Jong Intra Bekijk prijs
Eliza was here Bekijk prijs
gran canaria vuurwerk

In Maspalomas uitgaan

Maspalomas is de naam van een badplaats op Gran Canaria, maar ook wordt er met deze naam verwezen naar het grotere stuk kustlijn waarin deze plaats is gelegen. Tot Maspalomas Costa Canaria behoren de plekken Playa del Ingles, Agustin, Las Burras en Águila. In Maspalomas uitgaan is het levendigst en veelzijdigst in Playa del Ingles. In de andere plaatsjes zijn er vooral veel restaurants, bars en gezellige terrasjes waar je tot ’s avonds laat kunt zitten. ’s Nachts zijn er wat minder mogelijkheden. In Maspalomas uitgaan wordt door de meesten verkozen boven het naastgelegen en wat rustigere Meloneras.

Ik wil meer weten over

Pico de las Nieves

Playa del Ingles

De grootste badplaats van het eiland heeft een bruisend uitgaansleven. Benieuwd naar de ultieme ervaring op het gebied van uitgaan op Gran Canaria? Dan moet je hier zijn. Jonge bezoekers worden overdag aan het strand van deze badplaats al aangesproken door proppers, die je met een aanbieding zoals een gratis drankje of gratis entree vanavond naar ‘hun’ club willen krijgen. De Spaanse keten Pacha is de bekendste club van het eiland en is gevestigd in Playa del Ingles. Een andere bekende club is Zig-Zag in winkelcentrum Plaza en het Nederlandse feestcafé Shooters in datzelfde winkelcentrum.

Naar de Yumbo op Gran Canaria: uitgaan binnen de gay scene

De Yumbo op Gran Canaria betekent uitgaan in dé gay scene van het eiland. Wanneer de winkels van dit winkelcentrum rond tienen hun deuren sluiten, opent de benedenverdieping de zijne. Bij Yumbo op Gran Canaria uitgaan, betekent de keuze uit tal van bars en terrasjes. De sfeer is gezellig en er worden veel shows gegeven. De bekendste daarvan zijn de travestietenshows. Ook de Mykonos Bar is mateloos populair. Tussen 03.00 en 04.00 sluiten de meeste uitgaansgelegenheden weer hun deuren. Hier uitgaan in Canaria betekent een avond om nooit te vergeten.

Op Gran Canaria uitgaan en de minimale leeftijd

Het uitgaansleven van Gran Canaria weet eigenlijk elke bezoeker wel aan te spreken. Of je nu in Playa del Ingles wilt uitgaan, in Puerto Rico wilt uitgaan of in hoofdstad Las Palmas wilt uitgaan, je vindt altijd wel een gelegenheid precies naar jouw smaak. De prijzen voor het uitgaan op het eiland liggen lager dan in de gemiddelde Europese vakantiebestemming. Op Gran Canaria geldt voor het uitgaan een leeftijd van minimaal 18 jaar. Echter controleert niet elke club. Wil je op Gran Canaria uitgaan, dan hoeft leeftijd dus geen rol te spelen.

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Vliegtickets Gran Canaria

Auto Huren Gran Canaria

Excursies Gran Canaria

Meer weten over Gran Canaria?

Esther helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op het eiland of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt op Gran Canaria?

Esther Gran Canaria expert
  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…