Zoek & boek

Met Eliza was here naar Gran Canaria

Geniet van de zon

Met Eliza was here wordt Gran Canaria een authentieke ervaring

Gran Canaria staat bekend als dé bestemming voor zonaanbidders, en dat nog wel het hele jaar door. Wil jij het eiland niet (uitsluitend) bezoeken vanwege zijn goudgele zandstranden en vele uitgaansmogelijkheden, maar proeven van het échte leven, de natuur en de historie? Vertrek dan met Eliza was here naar Gran Canaria. Deze reisaanbieder is wars van massatoerisme en neemt je in plaats van daarnaartoe mee naar plekjes waar je de échte bestemming beleeft. Het motto van Eliza was here? ‘Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf’.

Gran Canaria Reizen
Geen zorgen

Geheel ontzorgd met een vliegvakantie inclusief accommodatie en huurauto

Eliza was here zoekt altijd naar de meest unieke plekken, ver van het massatoerisme en juist dichter bij de lokale bevolking en hun gewoontes en gebruiken. Deze reisaanbieder biedt zowel auto- als vliegvakanties. Voor vakanties naar de Canarische archipel  is vanzelfsprekend het laatste van toepassing. Net als de accommodatie is een huurauto dan ook inbegrepen. Dit totaalpakket zorgt ervoor dat jij helemaal wordt ontzorgd; zelf hoef je immers nergens meer aan te denken!

Gran Canaria als een van de recentste toevoegingen aan het reisaanbod

Eliza was here richt zich op originele, authentieke plekken in vakantielanden rond voornamelijk de Middellandse Zee. De reisaanbieder breidt zijn aanbod steeds verder uit, wat er onder andere toe heeft geleid dat Eliza was here ook Gran Canaria niet lang geleden heeft toegevoegd. De reisorganisator bezoekt de accommodaties die hij aan zijn klanten aanbiedt jaarlijks. Zo kun je er altijd zeker van zijn dat de informatie up-to-date is en dat je precies krijgt wat je verwacht.

Accommodaties en bestemmingen

Ook op Gran Canaria zoekt Eliza was here naar authentieke adresjes. Niet zelden hebben deze op het eiland de vorm van een finca of een cortijo. Een finca is een perceel of klein landgoed waar de eigenaar zelf een huis op heeft gebouwd. Een cortijo is een traditionele, landelijke woning en kan zelfs een boerderij zijn. Vaak zijn ze omgetoverd tot hotels of appartementencomplexen waar je in alle luxe van je vakantie geniet. Bij deze reisorganisatie vind je veelvuldig reizen naar Bandama, Telde, Agaete en Playa del Cura.

Het hele jaar door aantrekkelijke pakketreizen

Net als de andere reisorganisaties weet ook Eliza was here dat het op de Canarische archipel het hele jaar door goed vertoeven is. Pakketreizen, inclusief aantrekkelijke aanbiedingen, vind je dan ook 365 dagen per jaar. In de zomer liggen de temperaturen vaak rond de 30 graden en worden er regelmatig uitschieters van 40 gerapporteerd. In de wintermaanden is het er gemakkelijk nog 20 graden. Het zuiden van het eiland is wel droger dan het noorden, omdat de bergen in het midden de regenaanvoer tegenhouden.

Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Eliza was here werd in 2001 opgericht en groeide al snel uit tot een gevestigde naam binnen de reisbranche. De organisatie, met het hoofdkantoor in Rotterdam, is aangesloten bij zowel de ANVR als de SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat de aangeboden reizen aan strenge kwaliteitseisen voldoen, je de reissom terugkrijgt wanneer de tegenpartij zijn prestatie niet kan leveren en je (een deel van) de reissom terugkrijgt wanneer je reis door een calamiteit niet kan doorgaan.

Naar wat ben je opzoek?

Type vakantie

Meer weten over Gran Canaria?

Esther helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op het eiland of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt op Gran Canaria?

Esther Gran Canaria expert
  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…