Zoek & boek
De mooiste accommodaties in hartje Playa del Ingles

Vakantiehuizen in Playa del Ingles

  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Ruimte en privacy: een huis huren in Playa del Ingles

Een vakantiewoning in Playa del Ingles boeken is iets wat veel reizigers op hun verlanglijstje hebben staan. Niet verwonderlijk, want de badplaats -die onderdeel is van San BartolomƩ de Tirajana- staat wereldwijd bekend om haar lange zandstranden en natuurlijk het natuurfenomeen Las Dunas de Maspalomas. Een huis of misschien wel een bungalow huren in Playa del Ingles betekent een verblijf in dƩ toeristische trekpleister van het eiland. Heb je aan een korte tijd niet genoeg? Kies er dan voor om voor lange termijn een huis te huren in Playa del Ingles.

Barbacan Zwembad
Waar wacht je nog op?

Boek direct je vakantiehuis in Playa del Ingles

Een vakantiewoning in Playa del Ingles als onderdeel van een groter complex

Ben je op zoek naar een vakantiewoning in Playa del Ingles? Een groot deel van de accommodaties die je in het totaalaanbod vindt, betreft woningen of bungalows die onderdeel uitmaken van een complex. Met de opkomst van het toerisme op deze bestemming werden deze vanaf de jaren zeventig in grote getalen gebouwd, maar kwamen deze door de recentelijk alsmaar toenemende vraag naar luxe resorts stil te staan. Het gros van deze complexen wordt nu dan ook gebruikt voor particulier wonen en verhuur.

Een woning huren via reisorganisaties of een particuliere aanbieder

Zoek je bij reisaanbieders als TUI, Sunweb of Booking.com naar opties om een huis te huren in Playa del Ingles, dan vind je zowel grootschaliger accommodaties die direct door reisorganisaties worden aangeboden, maar ook accommodaties die je reserveert bij een particuliere host. Tot fijne woningen in Playa del Ingles behoren onder andere Villa Lovisi 2, Silvi Villas by TAM Resorts en Lyra. Die laatstgenoemde is wat kleinschaliger, maar is volledig uitgerust en ligt in een rustig park met veel tropisch groen.

Een huis huren in Playa del Ingles voor de lange termijn

Wil je langer verblijven in deze badplaats om Ć©cht goed tot jezelf te komen, of misschien om te overwinteren of omdat je een inspirerende plek zoekt om op afstand te kunnen werken? Zoek dan bij aanbieders als Idealista of HomeToGo naar mogelijkheden om in Playa del Ingles voor lange termijn een huis te huren. Een woning is voor een langer verblijf meestal de aangewezen keuze, aangezien hotels en appartementen doorgaans een maximale verblijfsduur hanteren.

Kun je ook een bungalow huren in Playa del Ingles?

Vergeleken met een vakantiewoning is een bungalow kleiner. Meestal telt deze Ć©Ć©n verdieping en beschikt deze wegens de beperktere ruimte over minder luxe faciliteiten. Dit soort accommodatie is vaak dan ook geschikt voor kleinere gezelschappen, alhoewel er ook voldoende uitzonderingen zijn te vinden. Goede tips om een bungalow te huren in Playa del Ingles zijn: Playamar bungalows, Sol Barbacan, Atlantic Beach Club, Sun Club Bungalows en Bungalows Adonis.

Wat betaal je voor het huren van een huis in Playa del Ingles?

Wanneer je een vakantiewoning in Playa del Ingles wilt huren, vraag je je ongetwijfeld af met welke prijzen je rekening moet houden. Omdat de vraag naar onroerend goed de afgelopen jaren flink is gestegen, zijn ook de huurprijzen toegenomen. De exacte prijs is uiteindelijk afhankelijk van het seizoen, de ligging, de omvang van de woning en de faciliteiten waarmee deze is uitgerust. Zoek je een betaalbaar alternatief? Overweeg dan eens om uit te wijken naar nabijgelegen plaatsen.

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Gran Canaria?

Esther helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op het eiland of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt op Gran Canaria?

Esther Gran Canaria expert
  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…