Last minutes naar Maspalomas

Snel naar de zon met een last minute naar Maspalomas

Zie jij een zonovergoten vakantie op Gran Canaria wel zitten? Maar is je budget dit jaar wat beperkter of heb je gewoonweg geen zin om veel geld uit te geven? Ga dan voor een last minute naar Gran Canaria in Maspalomas. De badplaats heeft alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Je kunt je last minute in Maspalomas zelfs all inclusive vieren. Zo hoef je zelf niets te doen behalve genieten. Zet die ontspanmodus dus maar aan en reis voor een zacht prijsje naar dit Spaanse eiland in de Atlantische Oceaan.

Waarom je je last minute op Gran Canaria in Maspalomas zou moeten doorbrengen

De kuststrook van Maspalomas en Playa del Ingles vormen toch wel de grootste aantrekkingskracht op de vele international vakantiegangers. Niet zo gek, want Maspalomas ligt aan de zuidkant van Gran Canaria en dus aan de meest zonnige zijde van het eiland. Een extra zonzekere bestemming op een toch al zo zonovergoten eiland. Een last minute op Gran Canaria in Maspalomas is niet zomaar een zonvakantie, maar een vakantie die je naast een bijzonder natuurfenomeen doorbrengt: de Duinen van Maspalomas maken deze bestemming echt uniek!

De accommodaties in Maspalomas

Ben je geïnteresseerd in een last minute in Maspalomas, dan kom je er al gauw achter dat je wat accommodaties betreft meer dan genoeg keuzemogelijkheden hebt. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het hier. Een last minute op Gran Canaria in Maspalomas is een vakantie die veel verschillende soorten toeristen trekt. Zowel gezinnen als koppels en senioren strijken hier graag neer. De accommodaties waaruit je bij een last minute naar Maspalomas kunt kiezen, liggen grotendeels langs de boulevard. De rustigere accommodaties liggen iets meer richting het binnenland, een klein stukje verderop in de heuvels.

Favoriete accommodaties binnen Maspalomas

Maspalomas kent een ruim aanbod accommodaties. De meeste daarvan zijn gewaardeerd met drie of vier sterren en bevinden zich in de nabijheid van het strand. Accommodaties die op een wat groter afstand van het strand liggen, bieden je niet zelden een pendeldienst aan. Dit doet bijvoorbeeld het Palm Oasis Hotel, dat tot de favorieten van de badplaats behoort. Andere geliefde accommodaties zijn de Dunas accommodaties (Suites & Villas by Dunas, Mirador Maspalomas by Dunas en Maspalomas Resort by Dunas), maar ook hotels behorende bij de RIU en Lopesan ketens. Je kunt ze boeken bij verschillende vakantieaanbieders.

Een last minute naar Maspalomas all inclusive boeken of niet?

Niet zelden betreft een last minute naar Maspalomas een all inclusive vakantie. Dit betekent dat alle maaltijden bij je verblijf zijn inbegrepen en je gebruik kunt maken van (niet-alcoholische) dranken en snacks. Wie zijn last minute in Maspalomas op all inclusive basis boekt, hoeft ter plekke in principe dus geen kosten meer te maken. De formule is vooral geliefd onder vakantiegangers die naar Gran Canaria trekken om even helemaal bij te komen en geen actieve plannen hebben voor tijdens hun verblijf. Heb je die wel, overweeg dan een ander verzorgingstype.

Handige tips & blog

Mooiste plekken Gran Canaria

Dit zijn de mooiste plekken van Gran Canaria

Gran Canaria is met zijn uitgestrekte zandstranden, bergformaties en idyllische dorpjes hét eiland waar je alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie vi...

Traditionele streekgerechten uit Gran Canaria die je móet hebben geproefd

Gran Canaria heeft zijn geheel eigen eetcultuur, en kent de lekkerste ambachtelijk bereide streekgerechten waar je je vingers bij af likt. Dat is alleen al een ...