Riu Palace Maspalomas

Een royaal verblij bij hotel RIU Palace in Maspalomas

De Spaanse RIU keten heeft op Gran Canaria meerdere vestigingen. Verblijven in een hotel van RIU in Maspalomas? Het RIU Palace in Maspalomas is een viersterrenhotel en een waar paleisje. Dit hotel van RIU in Maspalomas is all inclusive en is gelegen aan de Duinen van Maspalomas. Een bijzondere locatie dus! Ook hotel RIU Maspalomas Oasis is binnen deze badplaats een prima keuze.

De ligging van dit hotel van RIU in Maspalomas

Dit hotel van RIU in Maspalomas is all inclusive en zorgt ervoor dat het je tijdens je verblijf aan niets ontbreekt. En dat ook nog eens in een prachtige natuurlijke omgeving. Deze bijzondere Duinen van Maspalomas ontstonden in het midden van de 18e eeuw door een aardbeving en een tsunami. Hotel RIU Palace in Maspalomas telt 800 meter tot het dichtstbijzijnde zandstrand en in slechts vijf minuten loop je naar het centrum van Playa del Ingles.

Bij het RIU in Maspalomas all inclusive verblijven en de batterij weer helemaal opladen

Hotel RIU Palace in Maspalomas is de ideale plek om weer even helemaal tot jezelf te komen. Niet alleen de kamers zijn tot in de puntjes verzorgd, ook buiten blijft er niets te wensen over. Dit hotel van RIU in Maspalomas ligt in een prachtige tuin vol bloemen en palmbomen. Deze laatste zorgen rond de zwembaden voor het gewenste beetje schaduw. Bij de poolbar bestel je de lekkerste hapjes en drankjes. Nog meer ontspanning nodig? Ga dan naar de spa van hotel RIU in Maspalomas.

Nog zo’n parel van RIU in Maspalomas: Oasis

Een alternatief op dit RIU hotel in Maspalomas op all inclusive basis is hotel RIU Maspalomas Oasis. Dit vijfsterrenhotel heeft drie zwembaden en een spacentrum, maar grenst ook nog eens direct aan het strand van Maspalomas. Maspalomas zelf ligt op ongeveer 2,5 kilometer afstand van hotel RIU Maspalomas Oasis. Playa del Ingles bevindt zich op 6 kilometer afstand.

Handige tips & blog

Mooiste plekken Gran Canaria

Dit zijn de mooiste plekken van Gran Canaria

Gran Canaria is met zijn uitgestrekte zandstranden, bergformaties en idyllische dorpjes hét eiland waar je alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie vi...

Traditionele streekgerechten uit Gran Canaria die je móet hebben geproefd

Gran Canaria heeft zijn geheel eigen eetcultuur, en kent de lekkerste ambachtelijk bereide streekgerechten waar je je vingers bij af likt. Dat is alleen al een ...