Riu Hotel Gran Canaria

Dé accommodatie van het eiland: Clubhotel RIU op Gran Canaria

Het RIU Hotel op Gran Canaria behoort net als enkele andere vestigingen van deze keten tot de RIU hotels op Gran Canaria die een all inclusive verblijf aanbieden. De in Meloneras gelegen accommodatie telt vier sterren en behoort tot de clubhotels, waar kinderen centraal staan en gezelligheid het sleutelwoord is. Dit clubhotel van RIU op Gran Canaria met meer dan 600 kamers behoort dankzij zijn vele faciliteiten en exclusieve service tot de beste hotels van het eiland.

Een topverzorging vanaf de eerste minuut

Wanneer je het vliegtuig uitstapt, begint de service van dit RIU Hotel op Gran Canaria al: de accommodatie zorgt dat er een privétransfer voor je klaarstaat. Binnen een mum van tijd open je de deur van je prachtige kamer. Tijdens je verblijf geniet je bij dit paradepaardje onder de RIU hotels op Gran Canaria van een luxe all inclusive service. Zwembaden, sportfaciliteiten, een wellnesscentrum en nog veel meer staan tot je beschikking.

Eten en entertainment bij de RIU hotels op Gran Canaria met all inclusive formule

Dit clubhotel van RIU op Gran Canaria staat net als de andere RIU hotels op Gran Canaria met een all inclusive formule bekend om zijn grote hoeveelheid culinaire opties. Bij de twee restaurants van dit RIU Hotel op Gran Canaria, Las Dunas en El Patio, geniet je behalve van buffetten ook van live cooking. In restaurant Kaori worden Aziatische gerechten geserveerd. Entertainment bestaat er voor de hele familie.

Dat beetje extra rust tijdens je verblijf in het RIU Hotel op Gran Canaria

Dit clubhotel van RIU op Gran Canaria is een ideale accommodatie voor het hele gezin. Heb je zelf geen kinderen, dan ben je misschien wel geïnteresseerd in de Swim-up Suites voor uitsluitend volwassenen. Op het terras van je hotelkamer heb je de beschikking over loungestoelen en een privézwembad. Je minibar maakt het geheel compleet.

Handige tips & blog

Mooiste plekken Gran Canaria

Dit zijn de mooiste plekken van Gran Canaria

Gran Canaria is met zijn uitgestrekte zandstranden, bergformaties en idyllische dorpjes hét eiland waar je alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie vi...

Traditionele streekgerechten uit Gran Canaria die je móet hebben geproefd

Gran Canaria heeft zijn geheel eigen eetcultuur, en kent de lekkerste ambachtelijk bereide streekgerechten waar je je vingers bij af likt. Dat is alleen al een ...