Lopesan Costa Meloneras Resort

Laat je in de watten leggen bij Hotel Lopesan op Gran Canaria

Hotel Lopesan aan de Costa Meloneras is een viersterren resort uit het jaar 2000. Het bevindt zich vlakbij de Duinen van Maspalomas. De 1136 kamers van het Lopesan op Gran Canaria zijn verdeeld over 8 verdiepingen. Reisorganisaties als TUI hebben Lopesan aan de Costa Meloneras het hele jaar door standaard in hun pakket. Het in Meloneras gelegen Lopesan ademt een en al stijl en luxe uit.

Hotel Lopesan aan de Costa Meloneras: resort met een majestueuze sfeer

Zodra je aankomt in hotel Lopesan op Gran Canaria weet je het: hier ga je een geweldige tijd doorbrengen. Het in Meloneras gelegen Lopesan is ingericht in koloniale stijl en wordt gesierd door maar liefst 2000 palmbomen van wel 100 verschillende soorten. Lopesan aan de Costa Meloneras is een resort dat je het gevoel geeft in een oase midden in de woestijn te zijn beland. Ver van huis en ver van al je zorgen!

Perfect gelegen in Meloneras: Lopesan op een eersterang locatie

Boek je via een reisorganisatie als TUI hotel Lopesan aan de Costa Meloneras? Dan breng je je vakantie op een idyllische locatie door, vlakbij een van de grootste trekpleisters van het eiland en naast de vuurtoren van Maspalomas. Het centrum van Meloneras ligt op 100 meter afstand van het Lopesan op Gran Canaria. Boek bij aanbieders als TUI een last minute en geniet bij het Lopesan aan de Costa Meloneras van een resort op niveau!

Boek bij TUI hotel Lopesan aan de Costa Meloneras

Boek je bij organisaties als TUI hotel Lopesan aan de Costa Meloneras? Reken dan op een breed scala aan faciliteiten. Niet voor niets draagt Lopesan aan de Costa Meloneras de titel ‘Resort & Spa’. Bij het in Meloneras gelegen Lopesan geniet je van maar liefst 5 verschillende zwembaden, een wellnesscentrum en een fitnesscentrum. Ook biedt de accommodatie je een maximale gastronomische ervaring.

Handige tips & blog

Mooiste plekken Gran Canaria

Dit zijn de mooiste plekken van Gran Canaria

Gran Canaria is met zijn uitgestrekte zandstranden, bergformaties en idyllische dorpjes hét eiland waar je alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie vi...

Traditionele streekgerechten uit Gran Canaria die je móet hebben geproefd

Gran Canaria heeft zijn geheel eigen eetcultuur, en kent de lekkerste ambachtelijk bereide streekgerechten waar je je vingers bij af likt. Dat is alleen al een ...