Dunas Mirador Maspalomas

Een onbezorgde vakantie voor het hele gezin bij het Mirador Maspalomas by Dunas

Het Mirador Maspalomas by Dunas is een driesterrenhotel met all inclusive formulie, waar het hele gezin geniet van een onbezorgde vakantie. De Suites and Villas by Dunas op Gran Canaria zijn verdeeld over 6 gebouwen met elk maximaal 4 verdiepingen. Het dynamische en gezellige hotel beschikt over een ruime tuin en een zonneterras. Je kunt bij het Maspalomas resort by Dunas ook een bungalow huren.

De ligging van de accommodatie

De Suites and Villas by Dunas op Gran Canaria zijn rustig gelegen, op ongeveer twee kilometer afstand van het centrum van Maspalomas. Het strand van Maspalomas ligt op 3,5 kilometer afstand. Per dag rijdt de shuttle van het Mirador Maspalomas by Dunas je hier 4 keer gratis naartoe. Het winkelcentrum El Tablero bereik je te voet binnen vijf minuten.

De faciliteiten van de Suites and Villas by Dunas op Gran Canaria

Qua faciliteiten kunnen de Suites and Villas by Dunas op Gran Canaria op veel gebieden concurreren met een viersterrenhotel. Het hotel heeft 2 zwembaden en een whirlpool en een apart zwembad voor de kinderen. Ligbedden en parasols op het zonneterras en het strand zijn bij het Mirador Maspalomas by Dunas ook beschikbaar, net als massages en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling). Entertainment is er de hele dag door en voor alle leeftijden.

Verblijf in het Maspalomas Resort by Dunas in een bungalow

Houd jij van wat meer privacy en wil je wat kleinschaliger verblijven? Ook dat maakt het Mirador Maspalomas by Dunas je mogelijk. Bij het Maspalomas Resort by Dunas kun je ook in een bungalow verblijven. Bungalows hebben 1 of 2 slaapkamers. Verblijf je in het Maspalomas Resort by Dunas in een bungalow, dan verblijf je te midden van een tuin vol palmbomen. Een plaatje dat perfect bij de bestemming past!

Handige tips & blog

Mooiste plekken Gran Canaria

Dit zijn de mooiste plekken van Gran Canaria

Gran Canaria is met zijn uitgestrekte zandstranden, bergformaties en idyllische dorpjes hét eiland waar je alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie vi...

Traditionele streekgerechten uit Gran Canaria die je móet hebben geproefd

Gran Canaria heeft zijn geheel eigen eetcultuur, en kent de lekkerste ambachtelijk bereide streekgerechten waar je je vingers bij af likt. Dat is alleen al een ...