Hotels op Gran Canaria

Hotels op Gran Canaria: net zo afwisselend als het eiland zelf

Gran Canaria behoort tot Europa’s favoriete zonvakantiebestemmingen. Naar een hotel op Gran Canaria hoef je dus niet lang te zoeken. De meeste daarvan bevinden zich in het zuiden van het eiland, maar ook zijn er genoeg hotels op Gran Canaria in hoofdstad Las Palmas en de ruigere noordkust. Een verblijf in een RIU hotel op Gran Canaria behoort tot de meest gemaakte keuzes onder vakantiegangers. Clubhotel RIU op Gran Canaria is ideaal voor het hele gezin, terwijl RIU Don Miguel juist adults only is. Voor ieder wat wils!

Verblijf in een RIU hotel op Gran Canaria

Een aanzienlijk aantal hotels op Gran Canaria behoort tot de RIU keten. Deze Spaanse hotelketen heeft ruim 100 hotels in bijna 20 verschillende landen en richt zich geheel op zon- en strandvakanties. Een RIU hotel op Gran Canaria betreft –net als op de andere Spaanse bestemmingen- meestal een all inclusive verblijf. Vestigingen van deze keten op het eiland zijn RIU clubhotel Gran Canaria (Meloneras), hotel RIU Palace (Meloneras), hotel RIU Palace Oasis (Maspalomas), hotel RIU Vistamar (Puerto Rico) en hotel RIU Don Miguel en hotel RIU Papayas in Playa del Ingles.

€883,00
beschikbaar
Tui.nl
€906,00
beschikbaar
Tui.nl
€946,00
beschikbaar
Tui.nl
€1.280,00
beschikbaar
Tui.nl
€1.280,00
beschikbaar
Tui.nl

Verblijf met de hele familie in Clubhotel RIU op Gran Canaria

Clubhotel RIU op Gran Canaria behoort tot de zogeheten clubhotels van de RIU keten. Deze hotels zijn op all inclusive basis en hebben een breed entertainmentprogramma voor de jongste reizigers. Kinderen staan hier centraal. Clubhotel RIU op Gran Canaria is gelegen in het luxe resort Meloneras. Ondanks het rustige karakter van dit gebied is er rond het hotel meer dan genoeg te doen. Het grote hotel bevindt zich op loopafstand van het strand. De mooie zwembaden van deze accommodatie zijn echter een waardig alternatief.

€1.130,00
beschikbaar
Tui.nl

De mooiste hotels van Maspalomas

Maspalomas is een populair resort op Gran Canaria. De in het zuiden van het eiland gelegen badplaats grenst aan de Duinen van Maspalomas, waardoor je een van de grootste trekpleisters van de hele Canarische archipel binnen handbereik hebt. Een van de hotels op Gran Canaria in Maspalomas is hotel Eugenia, dat ook wel Bull Hotel Eugenia wordt genoemd. Je verblijft er op all inclusive basis, maar wel tegen een scherpe prijs. Ook het Palm Oasis hotel, dat je direct uitzicht biedt op de bekende duinen, is net als het Princess Hotel een favoriete accommodatie binnen deze badplaats.

Hotels in Playa del Ingles

Playa del Ingles is dé toeristische badplaats van Gran Canaria en mag elk jaar van alle resorts op de meeste animo rekenen. Het Servatur Waikiki hotel is een van de beste hotels binnen deze badplaats. Hier word je op je wenken bediend. Ook Hotel Rondo is een hotel op Gran Canaria dat op een hoge waardering mag rekenen. Deze accommodatie wordt omgeven door winkelstraten en uitgaansgelegenheden. Een ideale plek voor wie op zoek is naar vertier tijdens zijn vakantie!

€615,00
beschikbaar
Tui.nl

Gay hotels op Gran Canaria

Gran Canaria is één van Europa’s meest populaire zonbestemmingen onder gay vakantiegangers. In Maspalomas bevindt zich het grootste deel van de hotels op Gran Canaria die zich op deze doelgroep richten. Een gay hotel kan het hele jaar door op grote bezoekersaantallen rekenen, maar wil je je vakantie op het eiland in mei vieren, boek dan echt op tijd. In die maand vindt de Maspalomas Pride plaats. Populaire hotels zijn AxelBeach en Tropical Gay resort, die beide in Maspalomas zijn gelegen. Atlantic Sun Beach en Birdcage Gay Resort liggen in Playa del Ingles.

Verblijf in een boetiek hotel op Gran Canaria

De meeste hotels op Gran Canaria zijn vrij groot van omvang. Neem bijvoorbeeld het RIU hotel op Gran Canaria. Wil je wat kleinschaliger verblijven in een accommodatie met een uniek karakter? Kies dan voor een boutiek hotel op Gran Canaria. Bijvoorbeeld het Seaside Grand Hotel Residencia in Maspalomas, of Seaside Palm Beach in dezelfde badplaats. Beide luxe hotels worden gekenmerkt door hun design en prachtige tropische tuin.

€978,00
beschikbaar
Tui.nl

Vakantie vieren in een budget hotel

Wel naar dit subtropische eiland, maar niet te diep in de buidel tasten? Ga dan op zoek naar een budget hotel op Gran Canaria. Deze vind je verspreid over het hele eiland. HV Agaete Parque is een goed aparthotel in Playa del Ingles en datzelfde geldt voor Hotel Pujol bij Playa de las Canteras in hoofdstad Las Palmas. Ook het Tisalaya Park in Maspalomas is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een moderne accommodatie zonder al te veel extra’s en voor een scherpe prijs.

Handige tips & blog

Mooiste plekken Gran Canaria

Dit zijn de mooiste plekken van Gran Canaria

Gran Canaria is met zijn uitgestrekte zandstranden, bergformaties en idyllische dorpjes hét eiland waar je alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie vi...

Traditionele streekgerechten uit Gran Canaria die je móet hebben geproefd

Gran Canaria heeft zijn geheel eigen eetcultuur, en kent de lekkerste ambachtelijk bereide streekgerechten waar je je vingers bij af likt. Dat is alleen al een ...