Zoek & boek

Sunnycars Gran Canaria

  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Via Sunnycars op Gran Canaria een auto huren

Lange, goudgele zandstranden, sierlijk in de wind wuivende palmbomen, winkels, restaurants en volop uitgaansmogelijkheden. Zomaar een paar dingen waar Gran Canaria om bekendstaat. Maar er zijn ook genoeg andere plekken om te bezoeken. Bij Sunny Cars huur je in Maspalomas, Playa del Ingles, Las Palmas of elders een comfortabele huurauto. Via Sunny Cars kun je op de luchthaven van Gran Canaria je wagen oppikken, maar ook elders, zoals in Las Palmas kun je via Sunny Cars huren. Een auto huren op dit eiland geeft je een enorme vrijheid, zeker gezien het feit dat openbaar vervoer alleen in de grotere plaatsen goed is geregeld.

sunnycars gran canaria
sunnycars gran canaria

Vliegveld, stadskantoren en adresaflevering

Je huurauto van Sunny Cars kun je in Maspalomas, Playa del Ingles, hoofdstad Las Palmas of direct op het vliegveld in ontvangst nemen. Behalve een kantoor op de luchthaven bestaan er namelijk ook verschillende stadskantoren waar je je auto eveneens kunt ophalen. Handig wanneer je na aankomst niet meteen met je auto op stap wilt. Bovendien biedt Sunnycars ook op Gran Canaria de mogelijkheid tot adresaflevering. Zo kun je jouw wagen meteen op je accommodatie laten afleveren. Het maakt geen verschil voor Sunny Cars of je in Las Palmas, Maspalomas of elders op het eiland verblijft.

Reserveer een 100% zorgeloze huurauto

Auto huren Gran Canaria

Op zoek naar een huurauto op Gran Canaria? Met de all-inclusive autohuur van Sunny Cars ontdek je al de mooiste plekjes van dit zonnige eiland. Rijd rechtstreeks vanaf je hotel naar een van de vele stranden voor een frisse duik in de Atlantische Ocean.

sunnycars gran canaria

Je auto bij Sunny Cars op de Gran Canaria luchthaven of elders vastleggen

Op de website van Sunny Cars kun je de luchthaven van Gran Canaria invoeren als ophaal- en afleveradres. Handig wanneer je direct na aankomst van het gemak van eigen vervoer wilt profiteren en deze pas vlak voor je terugvlucht weer wilt inleveren. Een keuze die vaak wordt gemaakt, wat niet wegneemt dat je bij Sunnycars in Gran Canaria ieder denkbaar adres kunt opgeven. Je dient daarbij direct de ophaaldatum en -tijd en inleverdatum en -tijd aan te geven. Je hebt de keuze uit verschillende soorten auto’s: klein, comfort, groot, SUV, stationwagen en minivan.

Geen zorgen over bijkomende kosten

Of je een auto van Sunny Cars nu in Las Palmas, Maspalomas of elders wilt ophalen en inleveren, van één ding kun je altijd uitgaan: de prijzen die op de website worden getoond, zijn all-inclusive. Dat betekent onder andere dat je een ongelimiteerd aantal kilometers kunt rijden, je eigen risico bij schade krijgt terugbetaald, een schade- en diefstalverzekering is inbegrepen én dat je 24/7 kunt rekenen op de ondersteuning van een Nederlandstalige klantenservice. Zo hoef je dus nooit zorgen over bijkomende kosten te hebben.

Met Sunnycars Gran Canaria ontdekken

Met Sunny Cars meer dan Maspalomas, Playa del Ingles of een andere badplaats ontdekken? Dankzij samenwerkingen met internationale én lokale aanbieders, heb je bij deze tussenpersoon over het keuzeaanbod geen klagen. Welke auto je uiteindelijk huurt, is afhankelijk van je plannen. Wil je een paar keer heen en weer kunnen rijden naar hoofdstad Las Palmas? Dan heb je aan een kleine wagen voldoende. Maar ben je van plan de natuur in te trekken? Dan huur je bij Sunny Cars op de Gran Canaria luchthaven of elders wellicht wel een SUV. Laat de prijs alleen dus nooit de doorslag geven.

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies op Gran Canaria

Jeep safari

Dolfijnen spotten

Duiken

Fietsen

Yumbo

Golfen

Meer weten over Gran Canaria?

Esther helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op het eiland of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt op Gran Canaria?

Esther Gran Canaria expert
  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…