Auto huren Las Palmas

Alles wat je wilt weten over autoverhuur op Las Palmas airport

Brede zandstranden, idyllische dorpjes, duinformaties, bergen en uitgedoofde vulkanen: klinkt dat niet als een vakantie waarbij het je aan niets ontbreekt? Wil je zo veel mogelijk zien, dan kies je ervoor om een auto te huren op Las Palmas vliegveld. Een auto huren op Las Palmas airport is dé manier om het echte Gran Canaria te leren kennen. Je kunt je auto bij aankomst huren, maar dit ook van tevoren regelen, zodat je helemaal onbezorgd op reis kunt. Hieronder lees je alles over autohuur in Las Palmas.

 

Een auto huren op het vliegveld van Las Palmas

Wat betreft autoverhuur vind je op Las Palmas airport meer dan genoeg mogelijkheden. De meeste bekende verhuurmaatschappijen, waaronder Sixt, Avis, Hertz, Budget en Europcar, zijn op het vliegveld vertegenwoordigd. Natuurlijk is het ook mogelijk om autohuur in Las Palmas bij een lokale aanbieder te regelen. Je kunt ervoor kiezen om je wagen van tevoren te reserveren of deze na aankomst op het vliegveld uit te kiezen. In dat laatste geval zul je in het hoogseizoen wel met een beperkter aanbod rekening dienen te houden.

Vooraf een auto huren en op Las Palmas airport ophalen

Vooraf een auto huren en op het vliegveld van Las Palmas ophalen heeft de voorkeur van de meeste vakantiegangers. Wanneer je thuis vanuit je luie stoel online het aanbod bekijkt, heb je alle tijd om de auto’s en de bijbehorende voorwaarden goed met elkaar te vergelijken. Bovendien kun je alles in het Nederlands nalezen, wat een extra stukje zekerheid geeft. Sunny Cars is een tussenpartner die een all-inclusive huurformule hanteert. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Zijn er alternatieven voor een pick-up op het vliegveld?

Misschien wil je na aankomst eerst een paar dagen tot rust komen in een comfortabel ligbedje. Of wellicht heb je een andere reden om je auto niet meteen bij aankomst op het vliegveld te willen afhalen. Gelukkig hoeft het huren van een auto niet per se op het vliegveld van Las Palmas plaats te vinden. Er bestaan namelijk ook genoeg stadskantoren waar je je huurauto kunt ophalen. Vooral in Las Palmas, Maspalomas en andere badplaatsen in het zuiden zijn er meer dan genoeg kantoren. Ook een adresaflevering is een alternatief voor autoverhuur op Las Palmas airport.

Autorijden in Gran Canaria

Na het huren van je auto op Las Palmas airport bereik je jouw bestemming razendsnel. Vanaf de snelweg GC-1 rijd je van de luchthaven probleemloos naar de meest geliefde plaatsen. Autorijden in Gran Canaria is een echt feestje. Onderweg word je continu getrakteerd op spectaculaire uitzichten, terwijl de landschappen alsmaar lijken te veranderen.

Hieraan moet je denken bij autohuur in Las Palmas

Besluit je een auto te huren op Las Palmas airport of elders op het eiland, houd er dan rekening mee dat er voor jonge bestuurders extra regels gelden. Afhankelijk van de verhuurmaatschappij wordt vereist dat je je rijbewijs tot wel drie jaar in je bezit hebt. Vaak komt daar ook nog een toeslag bij. Informeer dus goed bij het verhuurbedrijf, zodat je weet welke voorwaarden er voor jou gelden.

Handige tips & blog

Mooiste plekken Gran Canaria

Dit zijn de mooiste plekken van Gran Canaria

Gran Canaria is met zijn uitgestrekte zandstranden, bergformaties en idyllische dorpjes hét eiland waar je alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie vi...

Traditionele streekgerechten uit Gran Canaria die je móet hebben geproefd

Gran Canaria heeft zijn geheel eigen eetcultuur, en kent de lekkerste ambachtelijk bereide streekgerechten waar je je vingers bij af likt. Dat is alleen al een ...