Waterpark Gran Canaria

spanje

Urenlang waterpret in een waterpark op Gran Canaria

Je vakantie op het eiland maak je letterlijk en figuurlijk nóg spetterender door een bezoek aan een waterpark. Een waterpark op Gran Canaria biedt met zijn zwembaden, glijbanen en andere attracties volop waterplezier. Het bekendste aqua park van Gran Canaria ligt in Maspalomas. Waterpark Maspalomas is het hele jaar door geopend en weet jong en oud een onvergetelijke dag te bezorgen. Maar er zijn nog meer opties, zoals het bij Hotel Paradise behorende Lago Taurito & Waterpark. Lees hier over alle mogelijkheden en de faciliteiten die er in de parken aanwezig zijn.

Het waterpark van Maspalomas

Aqualand Maspalomas is hét waterpretpark van het eiland. Bezoekers van alle leeftijden hebben het hier naar hun zin. Dit waterpark vlakbij Playa del Ingles is het hele jaar geopend, tenzij het slecht weer is. Van september tot en met juni bezoek je het park tussen 10.00 en 17.00 en in juli en augustus sluit het waterpark van Maspalomas zijn deuren een uurtje later. Een dagkaartje kost voor drie- en vierjarigen kost €12,-, voor vijf- tot tienjarigen €23,- en vanaf een leeftijd van elf jaar €32,-. Senioren (65+) betalen in het waterpark van Maspalomas een gereduceerde prijs van €23,-.

Tickets boeken voor Aqualand Maspalomas

Boek je tickets voor Aqualand Maspalomas vooraf online via deze website en voorkom daarmee wachtrijen aan de kassa.

Het bij Hotel Paradise behorende Lago Taurito & Waterpark


Het op een heuvel gelegen Hotel Paradise biedt je met zijn Lago Taurito & Waterpark eveneens een dag vol waterpret op slechts vijftig meter afstand van het strand. Gasten van het hotel kunnen gratis gebruikmaken van het bij Hotel Paradise behorende Lago Taurito & Waterpark. Ben je geen hotelgast, dan betaal je voor een dagkaartje €17,-. Kinderen van drie tot en met twaalf jaar betalen slechts €5,-. Dit waterpark bij Taurito, dat elke dag van de week tussen 10.00 en 18.00 geopend is, heeft een oppervlakte van meer dan 4.000 vierkante meter.

Boek Hotel Paradise bij één van onderstaande reisorganisaties

Anders dan anders: het Amadores Fun Park

Een wel heel bijzonder aqua park op Gran Canaria is het Amadores Fun Park. Dit waterpark op Gran Canaria bevindt zich namelijk in de zee, aan het Amadores strand van Puerto Rico. De wateractiviteiten zijn voor zowel kinderen als volwassenen geschikt. Een dagticket voor dit waterpark op Gran Canaria kost €25,-. Je mag het park op die dag net zo vaak betreden en verlaten als je wilt. Een ticket voor drie kwartier kost €7,-. Het park is het hele jaar door tussen 10.00 en 18.00 geopend en in juli en augustus zelfs tot 21.00.

Tips voor je bezoek aan een aqua park op Gran Canaria

Ben je van plan een aqua park op Gran Canaria te bezoeken, dan ga je zonder twijfel een geweldige tijd tegemoet. Wel dien je met een aantal zaken rekening te houden. Wil je een aqua park op Gran Canaria bezoeken, doe dit dan bij voorkeur op een doordeweekse dag. In de weekenden bezoeken namelijk ook de locals de parken. Neem voldoende zonnebrand mee en probeer op het heetst van de dag zoveel mogelijk in de schaduw te vertoeven en drink voldoende om uitdroging te voorkomen.

Reserveer hier je tickets voor Aqualand Maspalomas.


Handige reistips & deals

Mooiste plekken Gran Canaria

Dit zijn de mooiste plekken van Gran Canaria

Gran Canaria is met zijn uitgestrekte zandstranden, bergformaties en idyllische dorpjes hét eiland waar je alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie vi...

Traditionele streekgerechten uit Gran Canaria die je móet hebben geproefd

Gran Canaria heeft zijn geheel eigen eetcultuur, en kent de lekkerste ambachtelijk bereide streekgerechten waar je je vingers bij af likt. Dat is alleen al een ...