Zoek & boek

Waterpark Gran Canaria

  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Urenlang waterpret in een waterpark op Gran Canaria

Je vakantie op het eiland maak je letterlijk en figuurlijk nóg spetterender door een bezoek aan een waterpark. Een waterpark op Gran Canaria biedt met zijn zwembaden, glijbanen en andere attracties volop waterplezier. Het bekendste aqua park van Gran Canaria ligt in Maspalomas. Waterpark Maspalomas is het hele jaar door geopend en weet jong en oud een onvergetelijke dag te bezorgen. Maar er zijn nog meer opties, zoals het bij Hotel Paradise behorende Lago Taurito & Waterpark. Lees hier over alle mogelijkheden en de faciliteiten die er in de parken aanwezig zijn.

Waterpretpark Gran Canaria
Aqualand maspalomas tickets

Het waterpark van Maspalomas

Aqualand Maspalomas is hét waterpretpark van het eiland. Bezoekers van alle leeftijden hebben het hier naar hun zin. Dit waterpark vlakbij Playa del Ingles is het hele jaar geopend, tenzij het slecht weer is. Van september tot en met juni bezoek je het park tussen 10.00 en 17.00 en in juli en augustus sluit het waterpark van Maspalomas zijn deuren een uurtje later. Een dagkaartje kost voor drie- en vierjarigen kost €12,-, voor vijf- tot tienjarigen €23,- en vanaf een leeftijd van elf jaar €32,-. Senioren (65+) betalen in het waterpark van Maspalomas een gereduceerde prijs van €23,-.

Tickets boeken voor Aqualand Maspalomas

Boek je tickets voor Aqualand Maspalomas vooraf online via deze website en voorkom daarmee wachtrijen aan de kassa.

Tickets aqualand maspalomas
Lago Taurito & Waterpark
Onderdeel van Hotel Paradise

Lago Taurito & Waterpark

Het op een heuvel gelegen Hotel Paradise biedt je met zijn Lago Taurito & Waterpark eveneens een dag vol waterpret op slechts vijftig meter afstand van het strand. Gasten van het hotel kunnen gratis gebruikmaken van het bij Hotel Paradise behorende Lago Taurito & Waterpark. Ben je geen hotelgast, dan betaal je voor een dagkaartje €17,-. Kinderen van drie tot en met twaalf jaar betalen slechts €5,-. Dit waterpark bij Taurito, dat elke dag van de week tussen 10.00 en 18.00 geopend is, heeft een oppervlakte van meer dan 4.000 vierkante meter.

Anders dan anders: het Amadores Fun Park

Een wel heel bijzonder aqua park op Gran Canaria is het Amadores Fun Park. Dit waterpark op Gran Canaria bevindt zich namelijk in de zee, aan het Amadores strand van Puerto Rico. De wateractiviteiten zijn voor zowel kinderen als volwassenen geschikt. Een dagticket voor dit waterpark op Gran Canaria kost €25,-. Je mag het park op die dag net zo vaak betreden en verlaten als je wilt. Een ticket voor drie kwartier kost €7,-. Het park is het hele jaar door tussen 10.00 en 18.00 geopend en in juli en augustus zelfs tot 21.00.

Tips voor je bezoek aan een aqua park op Gran Canaria

Ben je van plan een aqua park op Gran Canaria te bezoeken, dan ga je zonder twijfel een geweldige tijd tegemoet. Wel dien je met een aantal zaken rekening te houden. Wil je een aqua park op Gran Canaria bezoeken, doe dit dan bij voorkeur op een doordeweekse dag. In de weekenden bezoeken namelijk ook de locals de parken. Neem voldoende zonnebrand mee en probeer op het heetst van de dag zoveel mogelijk in de schaduw te vertoeven en drink voldoende om uitdroging te voorkomen.

Reserveer hier je tickets voor Aqualand Maspalomas.

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies op Gran Canaria

Meer weten over Gran Canaria?

Esther helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op het eiland of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt op Gran Canaria?

Esther Gran Canaria expert
  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…