Zoek & boek

Palmitos Park in Maspalomas

  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Het vogelpark van Gran Canaria: Palmitos Park in Maspalomas

Gran Canaria is maar wat trots op zijn Palmitos Park, een prachtig aangelegd vogelpark vol palmbomen, dat tussen enkele heuvels ligt ingeklemd. Naast een ruime hoeveelheid vogelsoorten is er in Palmitos Park ook plek voor andere dieren en kun je diverse tuinen bezoeken. Bekijk de vissen, reptielen en zoogdieren van dichtbij en leer verrassende dingen die je eerder nog niet wist. Lees hier alles over het Palmitos Park, zijn prijzen, openingstijden en andere zaken van belang.

Palmitos Park Gran Canaria
Dieren in het Palmitos Park

Met welke dieren kom je in het Palmitos Park oog in oog te staan?

Breng je tijdens je verblijf op Gran Canaria het Palmitos Park een bezoekje? Naast de roofvogels en exotische vogels waar het Palmitos Park voornamelijk om bekendstaat, zie je er ook tal van reptielen en zoogdieren. Tuur in het water van het Kaaimannenmeer om te zien of je de roofdieren kunt ontdekken, bewonder en griezel bij de aanblik van de wel drie meter lange komodovaranen en vermaak je met het grappige gedrag van de stokstaartjeskolonie.

Het Palmitos Park en de prijzen

Wil je het Palmitos Park graag bezoeken dan kun je het beste vooraf je tickets boeken. Boek je tickets via onze partner GetYourGuide waarmee je vele voordelen krijgt. Zo kun je tot 24 uur van tevoren annuleren en kun je betalen op een later moment.Ā 

Tickets Palmitos Park
Tuinen in het Palmitos Park

De drie tuinen van het park

Besluit je tijdens je vakantie op Gran Canaria het Palmitos Park te bezoeken, dan geniet je van een gezellige en leerzame dag in de buitenlucht. Behalve de dierenverblijven heeft het Palmitos Park ook nog eens drie verschillende tuinen voor je in petto. In de cactustuin kijk je je ogen uit naar de talloze soorten, die soms wel tot vier meter hoogte zijn gegroeid. In het orchideeĆ«nhuis wandel je door een zee van kleurrijke, tropische bloemen en in de vlindertuin ā€“die overigens de grootste van Europa is- zie je honderden vlinders vrij rondvliegen.

De dierenshows

Palmitos Park bij Maspalomas is niet zomaar een dierenpark, maar een park dat je met zijn verschillende shows net dat beetje extra weet te bieden. Een extra beetje entertainment dus! Het park heeft vier shows met verschillende diersoorten: dolfijnen, papegaaien, roofvogels en exotische vogels. Er bestaat een vast programma voor, waarover je je online of bij de ingang kunt laten informeren. Alle shows en demonstraties zijn inclusief bij je entreekaartje.

Praktische informatie

Het Palmitos Park is het hele jaar door tussen 10.00 en 18.00 geopend. De laatste bezoekers worden om 17.00 toegelaten. Het is niet nodig om zelf eten en drinken mee te nemen; indien je wilt, maak je gebruik van een van de restaurants of snackbars van Palmitos Park. Toiletten zijn op verschillende plekken aanwezig. Ook is er een souvenirshop, zodat je een leuk aandenken mee naar huis kunt nemen. Het park is per huurauto makkelijk te bereiken, maar vanuit de andere badplaatsen aan de zuidkust kun je hier ook eenvoudig per bus komen.

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies op Gran Canaria

Meer weten over Gran Canaria?

Esther helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op het eiland of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt op Gran Canaria?

Esther Gran Canaria expert
  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…