Zoek & boek

Jetskiën Gran Canaria

  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Op avontuur met een jetski in de wateren van Gran Canaria

Bij het woord watersporten denken de meesten direct aan zwemmen, of misschien waterfietsen of roeien. Wanneer je op vakantie bent, is het echter tijd voor wat meer avontuur! Een jetski tour op Gran Canaria of het zelf huren van een  jetski in Maspalomas of een andere badplaats behoort tot de meest geliefde bezigheden op het water. Ontdek de kustlijn van het eiland op eigen tempo, of neem deel aan een jetski safari op Gran Canaria waarbij je plekken ontdekt waarvan je tot dan toe nog niet eens had gehoord.

Jetski huren Gran Canaria
Jetski Gran Canaria (2)

Waar kun je een jetski huren of een jetski tour op Gran Canaria boeken?

Een jetski safari op Gran Canaria, zoals een tour ook wel wordt genoemd, kun je bij verschillende aanbieders boeken. Hetzelfde geldt voor het huren van een jetski om in je eentje (of samen met je gezelschap) de golven van Atlantische Oceaan te bedwingen. Verhuur en tours worden over de hele breedte van het zuiden van het eiland aangeboden: van Playa Mogán tot Playa de San Agustin. Het huren van een jetski is vooral in Maspalomas en Playa del Ingles een geliefde activiteit.

Gran Canaria: jetski-excursie van 1 uur

Jetskiën is de meest populaire van alle watersporten. Probeer een jetski uit en ontvang reddingsvesten en instructies om ervoor te zorgen dat je veilig kunt rijden.

Een jetski safari op Gran Canaria

Een jetski safari oftewel een jetski tour op Gran Canaria is een goede keuze wanneer je het jetskiën wilt combineren met sightseeing. Je wordt begeleid door een ervaren gids, met wie je samen enkele kilometers van de kustlijn trekt om afgelegen baaien, strandjes en grotten te ontdekken. Terwijl je langs de kust vaart, geniet je van adembenemende uitzichten. Een jetski safari op Gran Canaria duurt meestal één tot twee uur en leidt je langs bijvoorbeeld de zeegrotten van Tasartico, Tasarte Beach en de bergen van Mogán. Met een beetje geluk kom je dolfijnen, vliegende vissen of zelfs zeeschildpadden tegen.

Minimumleeftijd

Het feit dat het huren van een jetski op Gran Canaria in het zuiden mogelijk is, heeft te maken dat het klimaat daar beter is en het water een stuk rustiger is dan in het wat ruigere noorden. Op de Canarische eilanden moet je, net als in de rest van Spanje, 16 jaar oud zijn om een jetski te mogen besturen. Je hebt geen vaarbewijs nodig. Het huren van een jetski in Maspalomas of een andere badplaats kan voor uiteenlopende tijdsbestekken: van 10 tot wel 50 minuten. Je ontvangt een professionele instructie, zodat je de jetski kunt ‘voelen’ voordat je met je rit start.

Wat is inclusief in de huurovereenkomst?

Of je je jetski op Gran Canaria nu in Maspalomas, Puerto Rico, Playa del Ingles of een andere badplaats huurt, je doet dit altijd inclusief een veiligheidsvest én een uitgebreide veiligheidsbriefing door een gids die de Engelse taal machtig is. Verzekeringen zijn inbegrepen. Een operationele training zorgt ervoor dat je je helemaal klaar voelt om het water op te gaan. Huur je een jetski of boek je een tour bij een aanbieder? Soms is het zelfs mogelijk om vervoer van en naar je accommodatie te regelen. Zo hoef je nergens meer aan te denken!

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies op Gran Canaria

Meer weten over Gran Canaria?

Esther helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op het eiland of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt op Gran Canaria?

Esther Gran Canaria expert
  • 365 dagen per jaar zon
  • Prachtige stranden
  • Een perfecte ligging aan zee
  • Slechts een paar uur vliegen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…