Zoek & boek

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

MaspalomasBungalows Maspalomas Resort by Dunas
Alles wat je wil weten

Informatie over Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en wordt wakker op je eigen terras met een groen uitzicht op de subtropische tuin. Het resort beschikt over twee zwembaden en in het Duni Park zullen de kinderen zich zeker niet vervelen. Er is een splash gedeelte waar de kinderen kunnen spetteren en ook een miniclub waar ze hun energie...

Voor Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Vind de beste prijzen

De Jong Intra Bekijk prijs
Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en wordt wakker op je eigen terras met een groen uitzicht op de subtropische tuin.
Het resort beschikt over twee zwembaden en in het Duni Park zullen de kinderen zich zeker niet vervelen. Er is een splash gedeelte waar de kinderen kunnen spetteren en ook een miniclub waar ze hun energie kwijt kunnen. Het complex bevindt zich dichtbij de beroemde duinen van Maspalomas en met de gratis shuttlebus ben je zo op het strand of in het centrum van Meloneras. Boek nu jouw vakantie naar Maspalomas Resort by Dunas!

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…