Zoek & boek

Appartement Miami

Puerto RicoAppartement Miami
Alles wat je wil weten

Informatie over Appartement Miami

Dit appartementencomplex verwelkomt gasten in Puerto Rico en biedt hen 35 kamers met een receptie, een bagagedepot, een kluis en een muntwasserette. Wi-Fi is gratis beschikbaar en de tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. De buitenruimte, inclusief de tuin, biedt extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Elke kamer is voorzien van een slaapbank en aparte slaapkamers. Gasten kunnen genieten van faciliteiten zoals een koelkast, fornuis, magnetron en thee-/koffiezetapparaat. Voor extra comfort is er een strijkset beschikbaar en elke kamer heeft een telefoon en flatscreen-tv. De badkamers zijn uitgerust...

Voor Appartement Miami

Vind de beste prijzen

Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Magnetron
  • TV
  • Wifi
  • Wasmachine
Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Dit appartementencomplex verwelkomt gasten in Puerto Rico en biedt hen 35 kamers met een receptie, een bagagedepot, een kluis en een muntwasserette. Wi-Fi is gratis beschikbaar en de tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. De buitenruimte, inclusief de tuin, biedt extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

Elke kamer is voorzien van een slaapbank en aparte slaapkamers. Gasten kunnen genieten van faciliteiten zoals een koelkast, fornuis, magnetron en thee-/koffiezetapparaat. Voor extra comfort is er een strijkset beschikbaar en elke kamer heeft een telefoon en flatscreen-tv. De badkamers zijn uitgerust met een douche en cosmetische producten voor bijzonder comfort.

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…