Zoek & boek

Appartement Los Mariachis

Playa del InglésAppartement Los Mariachis
Alles wat je wil weten

Informatie over Appartement Los Mariachis

Dit appartementencomplex is centraal gelegen in Playa del Inglés, in de nabijheid van het strand. Bij de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel klaar om gasten met raad en daad bij te staan. Gasten kunnen gebruikmaken van de parkeerterreinen van het complex. De meeste kamers zijn uitgerust met een balkon voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf, evenals aparte slaapkamers. Gasten kunnen hun waardevolle bezittingen veilig opbergen in een kluis tegen betaling. Ook zijn er een koelkast en fornuis aanwezig in de kamers voor extra gemak. Om...

Voor Appartement Los Mariachis

Vind de beste prijzen

Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Balkon
  • Magnetron
  • TV
  • Parkeergelegenheid
  • Wifi
Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Dit appartementencomplex is centraal gelegen in Playa del Inglés, in de nabijheid van het strand. Bij de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel klaar om gasten met raad en daad bij te staan. Gasten kunnen gebruikmaken van de parkeerterreinen van het complex.

De meeste kamers zijn uitgerust met een balkon voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf, evenals aparte slaapkamers. Gasten kunnen hun waardevolle bezittingen veilig opbergen in een kluis tegen betaling. Ook zijn er een koelkast en fornuis aanwezig in de kamers voor extra gemak. Om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, zijn een telefoon en televisie aanwezig in de kamers.

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…