Zoek & boek

Appartement Ecuador

Playa del InglésAppartement Ecuador
Alles wat je wil weten

Informatie over Appartement Ecuador

Het Appartementencomplex Ecuador bevindt zich in de levendige badplaats Playa del Inglés. De sfeervolle, knus ingerichte appartementen creëren een gezellige ambiance waar je je meteen thuis voelt. Het vriendelijke (Nederlandstalige) personeel bij de receptie heet je hartelijk welkom en je ontvangt een fruitmand in jouw appartement. De uitstekende kwaliteit, service en de ideale locatie in een rustige buurt zorgen ervoor dat veel vakantiegangers hier terugkomen. Bij het kleinschalige Ecuador vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Voor de kleine boodschappen is er een minimarkt bij de...

Voor Appartement Ecuador

Vind de beste prijzen

De Jong Intra Bekijk prijs
Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Balkon
  • TV
  • Wifi
  • Fietsen te huur
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fietsverhuur
Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Het Appartementencomplex Ecuador bevindt zich in de levendige badplaats Playa del Inglés. De sfeervolle, knus ingerichte appartementen creëren een gezellige ambiance waar je je meteen thuis voelt. Het vriendelijke (Nederlandstalige) personeel bij de receptie heet je hartelijk welkom en je ontvangt een fruitmand in jouw appartement. De uitstekende kwaliteit, service en de ideale locatie in een rustige buurt zorgen ervoor dat veel vakantiegangers hier terugkomen.

Bij het kleinschalige Ecuador vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Voor de kleine boodschappen is er een minimarkt bij de receptie en in de mooi onderhouden tuin met twee zoetwaterzwembaden kun je in alle rust genieten van de Spaanse zon. Het hele complex beschikt over gratis wifi, zodat je gemakkelijk contact kunt houden met het thuisfront tijdens jouw vakantie op Gran Canaria. Als het om eten gaat, kun je je eigen maaltijd bereiden in je appartement of aanschuiven bij een van de gezellige restaurants aan de boulevard. Een aanrader!

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Gran Canaria voor je…